قدم اول شناخت توانایی
چگونه یک کسب و کار اینترنتی برای خودتان داشته باشید؟
اگر قصد دارید با کمترین هزینه کسب و کار اینترنتی برای خودتان راه اندازی کنید این مقاله بدرد شما خواهد خورد با کمترین هزینه کسب و کار اینترنتی خودتان را با دستان خودتان راه اندازی کنید از انتخاب حوزه کاری گرفته تا طراحی و راه اندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی!
در اینجا دقیقا به شما خواهم گفت که چطور ممکنه و که چه طور با کمترین هزینه و با سرمایه اندک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنید. پس تا انتها مطلب نویسنده را همراهی کنید.
قبل از اینکه به سراغ مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی برویم بد نیست که به یک نکته هم اشاره کنم همانطور که گفتم ما قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم را داریم. پس اصلا نباید به فکر راه اندازی اپلیکیشن موبایل خاص و یا یک فروشگاه اینترنتی پر از کالا مثل دیجی کالا باشیم.
قبل از برسی مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی این را هم باید بدانیم که ایده خیلی مهم نیست! نه اینکه اصلاً مهم نباشد ولی نه در حدی که شما فقط به دنبال ایده ای بگردی که تا به حال در ایران عملی نشده مثلا اسنپ که جزء کسب و کارهای اینترنتی موفق در ایران شد. البته اگر کسی همچین ایده داشت خیلی هم خوبه و سود زیادی برایتان خواهد داشت ولی این برای همه امکان پذیر نیست چرا که یافتن چنین ایدههایی نیاز به زمان و سرمایه بسیار زیادی برای راه اندازی خواهد داشت بنابراین عقلانی بنظر نمی رسد بدنبال کسب و کاری بگردید که نه تخصص و نه توان مالی برای راه اندازی آن ندارید، در حالی که با هزینه خیلی کم می توانید کسب و کاری را که علاقه و تخصص دارید با سرمایه کم و سود آوری بالا برای خودتان راه اندازی کنید
پی بردن به توان خودتان، در واقع این اولین قدم و اولین کار شما برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی است یعنی این که توانایی خودتان را شناسایی کنید. شما باید اول ببینید چه توانایی هایی دارید. بخاطر این می گویم که توانایی های خودتان را بشناسید که باید از آن ها در کسب و کاری که شروع کرده اید استفاده کنید. اگر شما بیان خوبی دارید این خود یک توانایی خیلی خوب محسوب می شود. اگر شما خوب می نویسید این یک توانایی عالی است. اگر شما فتوشاپ بلد هستید حتما در کسب و کارتان بسیار کمک کننده خواهد بود. بنابراین اولین کارتان شناسایی توانایی و تخصصی است که خواهید داشت. با توجه به همین توانایی ها در ادامه کار جدید خودتان را نیز انتخاب کنید. و اگر توانایی هایتان کم بود نگران نباشید که باز هم همان توانایی اندکی را هم که دارید گاهی در کسب و کارتان بدردتان می خورد!
و اما شاید کسانی هم باشند که بگویند ما تخصصی نداریم و سؤال کنند ما که تخصص خاصی نداریم هم آیا می توانیم شغل اینترنتی برای خود داشته باشیم؟ جواب سوال آنها نیز بله است. ولی اگر شما واقعاً خودتان قصد راه اندازی کسب و کارتان را دارید باید حداقل تخصص های یک وبمستر (مدیر سایت) آشنایی کامل داشته باشید.