PI IRAN IR

مجله طراحی سایت زیباکنار

۹ مطلب در اسفند ۱۳۹۸ ثبت شده است

چگونه یک کسب و کار اینترنتی برای خود داشته باشید؟ قدم اول شناخت توانایی

چگونه یک کسب و کار اینترنتی برای خود داشته باشید؟ قدم اول شناخت توانایی

قدم اول شناخت توانایی 

چگونه یک کسب و کار اینترنتی برای خودتان داشته باشید؟ 

 اگر قصد دارید با کمترین هزینه کسب و کار اینترنتی برای خودتان راه اندازی کنید این مقاله بدرد شما خواهد خورد با کمترین هزینه کسب و کار اینترنتی خودتان را با دستان خودتان راه اندازی کنید از انتخاب حوزه کاری گرفته تا طراحی و راه اندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی!

ادامه مطلب...
۰ نظر
بهترین گزینه برای  GitHub

بهترین گزینه برای GitHub

بهترین گزینه GitHub برای میزبانی پروژه های منبع آزاد
ادامه مطلب...
۰ نظر

افزونه افزایش سرعت سایت

با خرید این محصول سرعت سایت خودتان را میتوانید افزایش دهید

ویژگی های افزونه وردپرس فارسی...... سرعت سایت خودتان را موشکی کنید

در افـزونـه Asset CleanUp Pro

با حرفه ای ترین امکانات و ابزارها

سرعت سایت خود را موشکی کنید

Asset CleanUp Pro: Performance WordPress Plugin

چـرا افـزونـه Asset CleanUp Pro

[

یک افزونه قدرتمند برای سایت هایی از کمبود سرعت بارگذاری سایت خود رنج می برند. افزونه Asset CleanUp Pro دارای ویژگی های قدرتمند می باشد که شما را برای استفاده از هر افزونه ی دیگری بی نیاز می کند. با نصب افزونه سرعت رویایی را تجربه خواهید کرد.

]

نـمـونـه ای از امـکـانـات Asset CleanUp Pro

کم کردن حجم فایل های سایت

افزونه Asset CleanUp Pro این قابلیت را دارد تا با فشرده کردن فایل های css حجم زیادی از سایت را کم کند. این ویژگی کمک می کند تا هنگام بازدید کاربر در کمترین زمان ممکن بارگذاری کامل سایت اتفاق بیفتد.

جلوگیری از بارگیری فایل های بی مورد

با کمک افزونه Asset CleanUp Pro در بخش هایی که نیاز به بارگذاری فایل هایی مانند CSS Stylesheets (.css) & JavaScript (.js) ندارید آن ها را در آن صفحه غیرفعال می کنید تا آن صفحه با سرعت بیشتری بارگذاری کند.

مخفی کردن متاباکس ها در صفحات

ممکن است یک نوع پست داشته باشید که به عنوان “عمومی” علامت گذاری شده باشد ، اما قابل جستجو نباشد، می خواهید لیست ها را پنهان کنید. می توانید جعبه های متا را برای این نوع پست های خاص مخفی کنید.

خطی کردن فایل های حجیم

اگر فایل های حجیمی دارید که دارای سایز بیشتری هستند با استفاده از افزونه Asset CleanUp Pro می توانید کدهای این فایل ها را بصورت خطی تبدیل کنید تا بارگذاری این فایل ها در کمترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.

مخفی کردن فایل های حساس وردپرس

با کمک افزونه “ Asset CleanUp Pro ” فایل های هسته وردپرس مانند ‘jquery’, ‘wp-embed’, ‘comment-reply’, ‘dashicons’ etc. را مخفی کنید تا هکرها موفق به تغییرات در این فایل های مهم نباشند. این فایل ها از مهم ترین فایل های وردپرس هستند.

پاک سازی خودکار فایل های کش ذخیره شده

به دلیل سرعت بارگذاری کش در هاست شما ذخیره می شود. اما در افزونه “ Asset CleanUp Pro ” شما می توانید مشخص کنید که بعد از چه مدت فایل های کش بطور خودکار از روی هاست شما پاک شوند.

امکان استفاده آز مایشی از افزونه فقط برای مدیران

اگر در حال دیباگ کردن و حذف فایل های غیرضروری CSS و جاوااسکریپت بر روی سایت خود هستید و فعلا نمی خواهید برای کل سایت اعمال شود. با فعال کردن این مورد تغییرات فقط برای مدیرانی قابل مشاهده خواهد بود که وارد سایت شده اند.

درون ریزی و برون بری از تنظیمات

شما می توانید از تمامی تنظیماتی که در افزونه انجام داده اید تنها با یک کلیک از تنظیمات خود بک آپ تهیه کرده و آن را در زمان دیگری استفاده و یا در سایت دیگری درون ریزی نمایید.

یـک ویـژگی مـهـم

[

همه فایل های CSS و JS را در یک فایل ادغام کنید تا سرعت بارگذاری سایت شما فوق العاده بالا باشد…

]

یـک ویـژگی مـهـم

اگر فایل های CSS و JS حجم کم دارید می توانید همه این فایل های کم حجم را در یک فایل قرار دهید تا در پردازش فراخوانی آنها صرفه جویی شده و در نتیجه تعداد درخواست های HTTP کاهش یابد… با این روش بارگذاری سایت شما در کمترین زمان انجام می شود.

لود فایل را CSS و JS به تاخیر بیندازید

شما می توانید فایل های CSS و JS که نیاز ندارید اما در هدر سایت لود می شود را با این امکان افزونه “ Asset CleanUp Pro ” به فوتر سایت انتقال دهید تا این فایل ها در آخرین لحاظات لود شوند. این ویژگی باعث می شود تا سایت شما در کمترین زمان ممکن بارگذاری شود.

اسکریپت های اضافی را غیرفعال کنید

ایموجی های وردپرس را غیرفعال کنید.

ویژگی oEmbed را حذف کنید.

غیرفعال کردن بارگذاری فایل dashicons.min.css

جلوگیری از بارگذاری فایل قدیمی jQuery Migrate

جلوگیری از بارگذاری فایل Comment Reply

این یک کتابخانه جاوااسکریپت است که به کدهای jQuery قدیمی (تا نسخه 1.9) اجازه اجرا شدن می دهد و از بروز ناسازگاری جلوگیری می کند. اگر سایت شما از یک قالب قدیمی یا افزونه jQuery قدیمی استفاده نمی کند، نیازی به بارگذاری این فایل نیست. آن را غیرفعال کنید تا سرعت بارگذاری سایت خود را بهبود ببخشید. بعد از این کار سایت خود را آزمایش کنید.

قیمت : 65000 تومان    بزودی محصولات فوق در سایت pi info قابل دسترسی می باشد
۰ نظر
در گذشت آقای محمودی خواه

در گذشت آقای محمودی خواه

جناب آقای محسن سعیدپور 

در گذشت پدربزرگتان مرحوم علی محمودی خواه را خدمت جنابعالی و خانواده محترم تسلیت عرض می نماییم. 

​​​​​از طرف همکاران در مجله اینترنتی پی

۰ نظر

چگونه کسب کار اینترنتی برای خود داشته باشد

چگونه 

چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟

این مقاله بیشتر به درد افرادی می خورد که قصد دارند با هزینه کمی کسب و کار اینترنتی خود را به دست خودشان راه اندازی کنند. از انتخاب حوزه کاری گرفته تا طراحی و راه اندازی سایت یا فروشگاه اینترنتی! در این مقاله دقیقا به شما می گویم که چه طور با کمترین هزینه و سرمایه موجود بتوانید کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید. پس از شما می خواهم تا انتهای این مقاله همراه من باشید.

قبل از اینکه به سراغ مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی برویم بهتر است به این نکته هم اشاره کنم که همانطور که گفتم ما قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه کم را داریم. پس اصلا نباید به فکر راه اندازی اپلیکیشن موبایلی خاص و یا فروشگاه اینترنتی پر از کالا مثل بامیلو باشیم.

قدم اول : شناسایی توانایی ها

شناسایی توانایی ها اولین کاری است که باید انجامش دهید. باید ببینید چه توانایی هایی دارید. به این خاطر می گویم توانایی های خود را شناسایی کنید که در ادامه راه حتما باید از آن ها در کسب و کارتان استفاده کنید. اگر شما فن بیان خوبی داشته باشید این یک توانایی خوب است. اگر شما می توانید خوب بنویسید این یک توانایی خوب است. اگر شما فتوشاپ بلد هستید حتما در کسب و کارتان به شما کمک می کند.

پس اولین کاری که می کنید باید توانایی و تخصص های خود را شناسایی کنید. با توجه به همین توانایی ها می توانید در ادامه حوزه کاری خود را نیز انتخاب کنید. ولی اگر توانایی هایتان هم کم بود اشکالی ندارد باز هم تا حدودی در کسب و کارتان به دردتان می خورد!

شاید پیش خود بگویید ما که تخصص خاصی نداریم باید چه کنیم؟ آیا واقعا باید تخصص خاصی داشته باشیم؟ جواب این سوال بله است. اگر واقعا خودتان قصد راه اندازی کسب و کارتان را دارید باید با حداقل تخصص های یک وبمستر(مدیر سایت) آشنایی داشته باشید.

ممکن است بخواهید برای پست های سایت خود عکسی قرار دهید خب بهتر است به نرم افزار فتوشاپ آشنایی داشته باشید. یا اینکه ممکن است بخواهید سایت خود را خودتان راه اندازی کنید. باید به یکی از سیستم های سایت سازی که در حال حاظر پر طرفدار است آشنایی کامل داشته باشید.

پس اگر توانایی خاصی ندارید حداقل توانایی هایی که یک مدیر سایت و کسب و کار اینترنتی باید داشته باشد را فرا گیرید. اصلا کار سختی نیست! فقط کافیه کمی در روز وقت خود را روی یادگیری بگذارید. به راحتی می توانید نیاز های خود را رفع کنید.

قدم دوم : انتخاب حوزه کاری

منظور از انتخاب حوزه کاری این نیست که حتما باید ایده نابی داشته باشید! اصلا قصد ما این نیست که کسب و کار خود را با ایده ای استارت بزنیم که قبلا توسط شخص دیگری عملی نشده است. بلکه ایده اصلا چیز مهمی نیست! مهم این است که کسب و کاری که قصد راه اندازی آن را دارید چه قدر طرفدار دارد یا اینکه چقدر می تواند نیاز مردم را رفع کند.

انتخاب حوزه کاری شما می تواند با توجه با تخصص و توانایی های شما انجام گیرد. مثلا شما به یکی از زبان های برنامه نویسی موبایلی مسلط هستید ولی تا الان هیچ کسب و کار آنلاینی نداشته اید می توانید از این تخصص خود استفاده کنید و سایتی آموزشی در این زمینه راه اندازی کنید.

خب خیلی از افراد هم تخصص خاصی ندارند و به دنبال حوزه کاری پر طرفدار می گردند. تو این وضعیت چند حالت پیش می آید. یا اینکه حوزه کاری پر طرفداری را باید پیدا کنند و سعی کنند در آن متخصص شوند. و یا اینکه اگر توانایی متخصص شدن در آن حوزه کاری را ندارند باید به سمت فروش محصولات پر طرفدار به صورت واسطه ای بروند.

پس برای اینکه حوزه کاری مناسبی برای راه اندازی کسب و کارمان انتخاب کنیم باید تحقیق و بررسی کنیم. بهترین ابزار برای این کار استفاده از گوگل و ابزارهایی که ارائه داده است.

فرض کنید خانمی در حوزه آشپزی قصد فعالیت دارد ولی به گلدوزی هم علاقه و تخصص دارد. توسط ابزار google trends می تواند بفهمد در کدام حوزه طرفدار بیشتری وجود دارد و کدامیک بیشتر توسط مردم در گوگل جست و جو می شوند.

گوگل ترند به شما روند دیده شدن یک کلید واژه را نشان می دهد. مثلا در طول یک بازه زمانی یک ساله یا چند ساله چقدر صعود یا نزول داشته است.

پیشنهاد می کنم مقاله کسب درآمد از بیت کوین را حتما بخوانید.

همچنین می توانید کلیدواژه مورد نظر خود را در گوگل جست و جو کنید. گوگل اطلاعات خوبی را در مورد کلیدواژه انتخابی تان به شما می دهد. گوگل به شما نشان می دهد کلید واژه مورد نظر چقدر در موردش صحبت شده است.

البته همانطور که گفتم اگر تخصص خاصی ندارید و قصد دارید محصولاتی را به صورت واسطه ای به فروش برسانید هم می توانید از طریق روش هایی که به آنها اشاره کردم محصولاتی که پر فروش هستند را پیدا کنید. هم می توانید از طریق گوگل اقدام کنید و هم برای مقایسه چندین محصول مختلف از گوگل ترند استفاده کنید.

قدم سوم : بررسی سایت های رقبا

بررسی رقبا یکی از مهمترین کارهایی است که حتما قبل از شروع کسب و کار اینترنتی تان باید انجام دهید. برای این کار سایت هایی که در صفحه اول گوگل که مربوط به حوزه کاری خود هستند را شناسایی و مورد بررسی قرار دهید.

شاید پیش خود بگویید چه طور باید این سایت ها را بررسی کنیم؟ کارهای مهمی که شما باید انجام دهید بررسی ترافیک سایت، بررسی قدمت سایت، بررسی محتوا، بررسی خدمات و محصولات شان است.

برای بررسی ترافیک سایت مورد نظر می توانید از افزونه الکسا تولبار استفاده کنید. با استفاده از الکسا تولبار می توانید به صورت تخمینی ترافیک روزانه سایت مورد نظر را بررسی کنید. مثلا سایتی که الکسای 5000 ایران را دارد روزانه 1000 بازدید دارد.

مورد بعدی این است که باید بررسی کنید سایت مورد نظر از کی کارش را شروع کرده است تا متوجه شوید در مدت زمان فعالیتش چقدر پیشرفت کرده است. می توانید با استفاده از سایت whois.com تاریخ ثبت دامین سایت مورد نظر را ببینید. از این راه می توانید متوجه این شوید که سایت مورد بررسی از کی ثبت شده است و کارش را شروع کرده است.

محتوای سایت رقبای خود را بررسی کنید. محتوا مهمترین چیزی است که از بررسی آن می توان به حرفه ای بودن سایت مورد نظر پی برد. اگر محتوای آن ها ضعیف باشد شما از وضعیت محتوای ضعیف آن ها با خبر می شوید و می توانید با تمرکز بیشتر روی محتوا بر آن ها غلبه کنید. اگر محتوای آن ها قوی باشد شما باید سعی کنید محتوایی قوی تر از آن ها و در فرمت های مختلف ارائه کنید تا بتوانید با آن ها رقابت کنید.

همچنین محصولات و خدمات هم همینطور است! صفحه محصولات آن ها به شما می گوید چقدر در کارشان حرفه ای یا ضعیف هستند. تبلیغ نویسی صفحه محصولات آن ها را بررسی کنید. از همین بررسی های موردی از خیلی چیزها با خبر می شوید.

در کل با بررسی مواردی که عرض کردم می توانید بفهمید که آیا توانایی رقابت با رقبای خود را دارید یا خیر؟ البته همچنین می توانید به نقاط ضعف آن ها پی ببرید و آن ها را در خود تقویت کنید و از همین استراتژی برای رقابت با آن ها استفاده کنید.

این فایل صوتی که در مورد بررسی رقبا است را حتما گوش بدید:

پخش‌کننده صوت

قدم چهارم : راه اندازی و طراحی سایت

برای راه اندازی سایت نیازی نیست هزینه زیادی کنید. قرار شد با کمترین هزینه کسب و کارتان را راه اندازی کنید. پس به خاطر همین خودتان باید دست به کار شوید. خودتان به راحتی می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید.

اولین کاری که باید انجام دهید انتخاب هاست و نام دامین است. نام دامین را باید با توجه به حوزه کاریتان انتخاب کنید. انتخاب نام دامین بر عهده شماست و برای انتخاب هاست و در واقع شرکتی که میزبانی سایت شما را انجام دهد باید به نکات مهمی توجه کنید.

اول اینکه اصلا به سمت هاست های ارزان قیمت نروید. دوم اینکه پشتیبانی مهمترین چیزی است که شما باید مد نظرتان باشد. کیفیت هاست هم که جای خود را دارد. سرعت هاست خیلی مهم است. سعی کنید از پر سرعت بودن هاست خود مطمئن باشید. و آخرین یا شاید مهمترین مورد آپ تایم بودن سایت است. خیلی مهم است که سایت شما همیشه در دسترس مخاطبانتان باشد.

خب تا اینجا متوجه شدید که هاست خوب چه ویژگی هایی دارد. برای اینکه هاست خوبی را برای میزبانی سایت خود انتخاب کنید پیشنهاد می کنم حتما مقاله 10 شرکت برتر هاستینگ ایرانی در سال 98 را بخوانید و بعد از آن خودتان برای خرید هاست تصمیم بگیرید.

برای طراحی سایت هم بهتر است از وردپرس استفاده کنید. در مورد وردپرس بخواهم در این مقاله صحبت کنم کمی طولانی می شود. ولی همین را بدانید که وردپرس یکی از بهترین سیستم های سایت ساز محبوب و رایگان در دنیا است. به خاطر اینکه هم ساده است و هم کار کردن با آن آسان است.

همچنین با وردپرس می توانید هر آن چیزی در که ذهنتان است را روی وب سایت خود پیاده سازی کنید. با وردپرس و افزونه هایی که ارائه کرده است می توانید همه چیز را کنار هم داشته باشید. مثلا میتوانید سایتی دارای وبلاگ و فروشگاه اینترنتی داشته باشید.

وردپرس با وجود منابع زیادی که در وب فارسی دارد کار را برای هر کسی آسان کرده است. وردپرس در ایران خیلی طرفدار دارد و به همین خاطر سایت های زیادی در زمینه آموزش وردپرس وجود دارند که شما می توانید به صورت رایگان از آن ها برای یادگیری وردپرس کمک بگیرید.

البته برای طراحی و راه اندازی وب سایت از سایت سازها نیز می توانید کمک بگیرید. استفاده از سایت سازها برای افرادی که هیچ دانش و تجربه ای در طراحی سایت ندارند بسیار پیشنهاد می شود. در واقع سایت سازهای ایرانی مثل سایت ساز وبزی یا پرتال به شما کمک می کنند تا فقط با چند کلیک ساده وب سایت تان را به سلیقه خود راه اندازی کنید. همه چیز در سایت سازها از قبل آماده است و شما فقط باید آن ها را انتخاب کنید. با استفاده از سایت سازهای ایرانی می توانید به هزاران قالب متنوع در حوزه کاری خود دسترسی داشته باشید و هر زمان که دلتان خواست آن ها را ویرایش کنید. شخصی سازی در سایت سازها به صورت نامحدود است.

۰ نظر
طراحی پوستر دربی مخصوص تیم فوتبال پرسپولیس

طراحی پوستر دربی مخصوص تیم فوتبال پرسپولیس

 لوگوی طراحی شده پرسپولیسطراحی پوستر از لوگوی تیم فوتبال پرسپولیس

با لینک دانلود مستقیمpi iran ir ZIBA kenar Web ToolsLogo

ادامه مطلب...
۰ نظر
آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

آموزش رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

وردپرس محبوب‌ترین و کم هزینه ترین راه برای ساخت یک وبسایت است

ادامه مطلب...
۰ نظر
بازی ماشین مخصوص گوشی همراه بازی ماشین فوق‌العاده هیجانی

بازی ماشین مخصوص گوشی همراه بازی ماشین فوق‌العاده هیجانی

تبدیل شدن به یک افسانه مسابقات در بزرگراه

ادامه مطلب...
۰ نظر
چگونه یک سایت کسب و کار اینترنتی بسیار ارزان برای خود داشته باشید.

چگونه یک سایت کسب و کار اینترنتی بسیار ارزان برای خود داشته باشید.

ادامه مطلب...
۰ نظر